Stranger Things -tähti valottaa sarjan kakkoskauden tapahtumia

David Harbour näyttelee poliisipomo Jim Hopperia suositussa Stranger Things -sarjassa. Miekkonen paljasti muutamia kiinnostavia yksityiskohtia tulevasta kaudesta.

25.1.2017 21:04

Alla spoilereita, joten tästä eteenpäin omalla vastuulla!

Harbour paljasti muun muassa sen, ketä Taru sormusten herrasta ja Arkajalat-tähti Sean Astin tulee sarjan toisella kaudella näyttelemään.

”Sean Astin on Winonan uusi poikaystävä pomo Hopperin suureksi harmiksi”, Harbour kertoi Fan2Sea Comic Conin paneelissa.

Jo aiemmin on paljastunut, että Astinin hahmo on Hopperin ja Joycen (Ryder) vanha koulukaveri, mutta vasta nyt saimme tietää, millainen hahmo tulee olemaan.

Kakkoskaudella tapahtuu myös pieni aikahyppy, sillä ”on kulunut vuosi ensimmäisen kauden tapahtumista, joten moni asia on tapahtunut ja muuttunut. Will esimerkiksi on tullut takaisin”, Harbour kertoo.

”Kaupungissa elää tiettyjä ihmisiä, jotka tietävät mitä on tapahtunut. Sitten on ihmisiä, jotka eivät tiedä tapahtumista mitään. Moni juonikiemura liittyy juuri siihen kuka tietää ja mitä.”

”Nancy kyseenalaistaa itsensä ja tunteensa sen takia, koska kukaan ei tunnu välittävän mitä kävi Barbille. Tätä käydään erityisesti läpi kauden alussa.”

Suurin osa ensimmäisen kauden näyttelijöistä palaa myös toiselle kaudelle. Harbourin ja Ryderin lisäksi sarjassa nähdään Gaten Matarazzo (Dustin), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Caleb McLaughlin (Lucas) sekä Millie Bobby Brown (Eleven).

Lähde: TheWrap

Lisää luettavaa