Stranger Thingsin neloskauden Venäjä-tarina yhdistelee Indiana Jonesia ja Star Warsia

Suosikkisarja jatkuu pian! Kylläpä siinä kestikin.

18.4.2022 15:31

Murray Baumania Stranger Thingsissä näyttelevä Brett Gelman on paljastanut yksityiskohtia sarjan neljännellä kaudella nähtävästä Venäjä-sivutarinasta.

Netflix julkaisee tulevan kauden kahdessa osassa. Ensimmäinen puolisko nähdään 27. toukokuuta ja toinen puoli heinäkuun 1. päivä. Jaksojen mitat tulevat olemaan pitempiä kuin mihin olemme edellisillä kausilla tottuneet.

Bauman on entinen tutkiva toimittaja, jonka Barbaran vanhemmat ovat palkanneet tutkimaan tyttärensä kuolemaa ja auttamaan Jonathania (Charlie Heaton) keräämään todisteita Hawkinsin National Laboratorya vastaan. Mies auttoi kolmannella kaudella Hopperia (David Harbour) ja Joycea (Winona Ryder) tulkkaamalla Nikola Djurickon esittämän venäläistiedemiehen puheet.

Gelman paljasti taannoisessa haastattelussa tuovansa sarjaan samanlaista dynamiikka Harbourin, Ryderin ja Djurickon välille kuin mitä Luken, Leian ja Han Solon välillä oli. Hän tuo myös harrisonfordmaista huumoria toimintakohtauksiin.

– Siinä on paljon Indiana Jonesia – kuten oli kolmannellakin kaudella. Se on se tietynlainen energia, joka on Indyissä läsnä. Huumori ja seikkailu tasapainottelevat keskenään. Samaa on myös alkuperäisissä Tähtien sodissa. Mukana on myös Vihreän timantin metsästystä. Sekin on hyvä asia. Ajattelen kuitenkin Indiana Jonesia eniten. Harva muistaa kuinka hauska Harrison Ford oli niissä elokuvissa. Hän on upea toimintatähti mutta onnistui samalla tuomaan huumoria eri tilanteisiin. Vain Spielberg pystyy siihen, Gelman kertoo

Murray ja Joyce lähtevät Venäjälle pelastamaan Hopperia, joten eiköhän Gelmanin näyttelemä Bauman tuo komiikkaa toimintapitoiselle pelastusreissulle.

Katso alta neloskauden traileri.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa