Uma Thurman kommentoi Kill Bill 3 -elokuvaa – ei ehkä se vastaus jota kaipasit

Ehkä tähän on vielä hiuksenhieno mahdollisuus.

22.2.2022 23:03

Moni toivoisi jatkoa kahdelle Kill Bill -elokuvalle, vaikkakin ne saivat kelvon päätöksen osassa kaksi. Mahdollista kolmatta elokuvaa kommentoi nyt Golden Globe -voittaja ja Kill Bill -elokuvien tähti, Beatrix Kiddoa näytellyt Uma Thurman.

– Asiasta on keskusteltu vuosien varrella. Sen toteutumista pohdittiin tosissaan, mutta hyvin kauan sitten, näyttelijä sanoi.

– En näe sitä heti näköpiirissä. Ikävää tuottaa pettymys ihmisille, Thurman jatkoi.

Näyttelijä vaikuttaisi olevan kuitenkin valmis rooliin, mikäli elokuva toteutuu.

–  Kaikki toivovat sen tapahtuvan, mutta mielestäni se ei ole heti horisontissa, Thurman tuumi.

Kill Billien ohjaaja Quentin Tarantino on miettinyt aiemmin julkisesti potentiaalista Kill Bill -trilogiaa. Hän on antanut ymmärtää sen olevan mahdollinen, ja Tarantinolla on myös käsitys siitä, minkälainen se olisi. Tarinassa olisi ainakin kerrottu, mitä Kiddolle tapahtui kolmannen elokuvan jälkeen.

Mahdollisesti elokuvassa olisi vähemmän ”naurettavan” tyylistä seikkailua, sillä Kiddo on Tarantinon mielestä taistellut jo tarpeeksi. Rauha kuitenkin särkyisi 20 vuoden hiljaiselon jälkeen, josta seuraisi äidin ja tyttären pakomatka, joten jonkinlaista toimintaa elokuvassa varmasti olisi. Leffassa Kiddon tytärtä Bebeä näyttelisi Thurmanin tytär Maya Hawke.

Hawke on Thurmanin ja Ethan Hawken tytär, ja hän on työskennellyt sekä mallina että näyttelijänä. Stranger Thingsissä hän on näytellyt Robin Buckleytä ja Pikku naisia -elokuvassa Jo Marchia. Alla tunnelmointia varten Kill Bill -elokuvien trailerit.

Lue myös: Nyt Prime Videossa: Hollywoodin hurmuritähti vaihteeksi neljän tähden pahisroolissa – Kurt Russell kieltäytyi synkästä roolista vaimonsa vuoksi – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa