Stranger Things päättyy viidenteen kauteen – tuottaja kertoi miksi

Perustelut taitavat käydä kyllä järkeen.

9.3.2022 18:33

Stranger Things on supersuosion saavuttanut Netflix-sarja, jonka fanit odottelevat parhaillaan neljättä kautta – mutta miten sarjan käy jatkossa? Asiaan tarttui sarjan ohjaaja ja tuottaja Shawn Levy.

– Emme ole koskaan halunneet ”ajella pelkillä höyryillä”, ja olemme halunneet kertoa vain sen verran tarinaa kuin (luojat Matt ja Ross Duffer) selkeällä tavalla näkivät ja tunsivat olevan, Levy aloitti.

– Joten on ollut selvää jo jonkin aikaa, että he tietävät tarkalleen mihin olemme menossa, ja että tämä on tarinan kaari. Emme haluaisi jatkaa hetkeäkään tuon selkeän vision ulkopuolelle, hän jatkoi.

Sarja tulee päättymään viidenteen kauteen. Dufferit arvelivat jo seitsemän vuotta sitten, että kokonaispituus tuleee olemaan neljä tai viisi kautta. Sarjan neljäs kausi on tulossa toukokuun lopussa Netflixiin, ja toinen puolisko kaudesta julkaistaan heinäkuun alussa.

Sarjan lapsitähdestä Millie Bobby Brownista on kasvanut jo aika kirkas tähti. Hänet nähtiin menestyneessä Enola Holmes -elokuvassa, ja se on saamassa jatko-osankin. Toinen tunnettu näyttelijä sarjassa on sheriffin rooliin pestattu David Harbour, ja mukana on myös Winona Ryder.

Lue myös: Uma Thurman kommentoi Kill Bill 3 -elokuvaa – ei ehkä se vastaus jota kaipasit – Episodi.fi

Lähde: Uproxx, THR

Lisää luettavaa