Sukukalleudet suojaan! Boltsit uudelleen pelissä polttopallon jatko-osassa

23.4.2013 12:54

Aikuisten pihaleikit jatkuvat hipan jälkeen polttopallolla, sillä Ben Stiller ja Vince Vaughn palaavat vakavamielisen pallottelun pariin Boltsit pelissä – Dodgeballin (2004) jatko-osassa.

Urheilukomedia saa jatko-osan käsikirjoittaja Clay Tarverin (Joy Ride) näppäimistöltä.

Ensimmäisessä elokuvassa toisiaan pommittaneet Stiller ja Vaughn joutuvat jatko-osassa liittoutumaan yhteistä, vielä suurempaa uhkaa vastaan. Haiskahtaa siis Owen Wilsonin estradilta.

Joy Ride -jännärin (2001) jälkeen komediaan vaihtaneella Tarverilla on polttopallon lisäksi tulilla kaksi komediaa Disneylle. Quantum Hoopsissa seurataan nörttimäistä koripallojoukkuetta ja Men Making Musicissa laulukilpailua. Kilpailu ja komedia nähdään elokuvastudioilla siis varsin toimivana konseptina.

Ensimmäisen Dodgeballin käsikirjoittanut ja ohjannut Rawson Marshall Thurber ei ole elokuvan menestyksestä huolimatta lyönyt varsinaisesti läpi. Mieheltä on polttopallon jälkeen tullut The Mysteries of Pittsburgh -draamakomedia (2008) ja pari lyhäriä. Tänä syksynä ohjaajalta on tulossa We’re the Millers -komedia kulissiperheen luovasta huumediileristä, pääosissa Jennifer Aniston, Ed Helms ja Emma Roberts.

Vaughn (ja Wilson) nähdään valkokankailla seuraavaksi työharjoittelijoina elokuvassa The Internship, joka saa Suomen ensi-iltansa 12. heinäkuuta.

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa