Suomalainen animaatioyhtiö teki ison sopimuksen – Uusi sarja esitetään 120 maassa

Ohjelmat esitetään Nickelodeon Internationalin kanavilla 120 maassa.

Suomalainen Gigglebug Entertainment on solminut yhteistyösopimuksen lastenkanavajätti Nickelodeon Internationalin kanssa. Sopimus koskee uuden animaatiosarjan sisällönkehitystä, tuotantoa ja jakelua 120 maahan.

Uusi animaatiosarja Best & Bester -perustuu Gigglebug Entertainmentin Anttu Harlinin ja Joonas Utin alkuperäisideaan ja hahmoihin. Yksi sarjan pääyhteistyökumppaneista on Yle.

Best & Bester -sarjan idea lähtee valinnan vaikeudesta. Lapsilta kysytään usein, mitä he haluaisivat olla isona. Kun asiaa oikein pohtii, huomaa, että vaihtoehtoja onkin paljon. Varsinkin, jos voisi valita ihan mitä vain! Juuri tämä on mahdollista sarjan hilpeille päähahmoille, sisaruksille ja parhaille kavereille Bestille ja Besterille. Pulpahtaessaan Bettervillen maailmaan he saavat Eggsistence-laitteelta erikoisluvan, että he voivat päättää joka ikinen päivä uudelleen, mitä he haluavat olla.

Best & Bester -sarjan tuotannon budjetti vastaa kooltaan noin viittä tyypillistä suomalaista elokuvaa. Gigglebug Entertainment tuottaa sarjan yhteistyössä englantilaisen Eye Presentin ja kanadalaisen Nelvanan kanssa.

Sarja koostuu 52 kestoltaan 11-minuuttisesta jaksosta. Ohjelmat esitetään Suomessa Ylen kanavilla sekä Nickelodeon Internationalin kanavilla 120 maassa.

Gigglebug Entertainment on suomalainen animaatioon keskittyvä tuotantoyhtiö. Yhtiö kehittää ja tuottaa alkuperäissisältöjä sekä osallistuu erilaisiin yhteistuotantoihin. Gigglebugin kansainvälisiä tuotantoja ovat olleet muun muassa 101 Dalmation Street (Disney), Last Kids on Earth (Atomic Cartoons) sekä Gigglebug – Kikattava Kakkiainen.

YouTube video