Suomen suurin elokuvateatterisali suljetaan – luvassa perusteellinen remontti

Suomen suurin elokuvateatterisali, Tennispalatsin sali 1 suljetaan tänään 16. toukokuuta perusteellisen remontin ajaksi. Sali avataan yleisölle jälleen Independence Day: Uusi uhka -elokuvan ensi-illan merkeissä 29. kesäkuuta.

Nyt tehtävä ykkössalin remontti sinetöi Tennispalatsin useamman vuoden kestäneen kokonaisvaltaisen uudistuksen, kerrotaan tiedotteessa.

– Helsingin Kampissa sijaitseva Tennispalatsi on Finnkinon ja Suomen elokuvateattereiden kruununjalokivi. Olemme todella innoissamme, kun kauan odotettu ja yksityiskohtaisesti suunniteltu remontti saadaan vihdoin käyntiin, sanoo Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

Tennispalatsin suurin näytössali, sali 1, käy läpi kokonaisvaltaisen muutoksen, jossa tila saa täysin uusitun ilmeen ja tekniikan. Saliuudistuksen on suunnitellut maailmallakin mainetta ansainnut Finnkinon tekninen päällikkö Ari Saarinen tiimeineen. Uuden salin yksityiskohtia Finnkino ei kuitenkaan vielä paljasta.

– Tavoitteenamme on olla Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Se tarkoittaa paitsi vaikuttavaa ja laajaa ohjelmatarjontaa myös ensiluokkaisia puitteita ja huippulaadukasta esitystekniikkaa, Lindholm sanoo.

Finnkinon Tennispalatsin ykkössalin avajaisia vietetään keskiviikkona 29. kesäkuuta yhdessä Independence Day: Uusi uhka -elokuvan ensi-illan kanssa.

Kuva: Arkkipuudeli / Wikimedia Commons

Aiheeseen liittyvät jutut