Suosittu zombie-elokuva saattaa hyvinkin saada jatkoa – ainakin nimi on jo tiedossa

14.1.2015 19:06

Danny Boyle ja käsikirjoittaja Alex Garland ovat aiemminkin puhuneet tekevänsä vielä jatkoa suositulle ja genreä piristäneelle zombie-elokuvalle 28 Days Laterille.

Vaikka zombiet tulivatkin hitiksi nousseen elokuvan jälkeen vähän turhankin suosituiksi valkokangashirviöiksi, eivät tekijät enää pelkää läpsivänsä kuollutta hevosta.

Garland on IGN:n haastattelussa sanonut, että toinen jatko-osa on otettu vakavasti jälleen esille. ”Meillä on idea. Danny, Andrew Macdonald (tuottaja) ja minä olemme keskustelleet siitä vakavasti, joten se on mahdollisuus. Se on monimutkaista.”

Edellinen osa nyt mahdollisesti trilogiaksi muuttuvasta sarjasta oli Juan Carlos Fresnadillon ohjaama 28 Weeks Later. Yksi asia, joka on Garlandin mukaan melko varmaa seuraavan osan suhteen, on sen nimi: 28 Months Later.

Boyle on kiireinen tulevan Jobs-elokuvansa kanssa, ja toiminee 28 Months Laterissa ainoastaan tuottajana, kuten myös Garland, joten sekä käsikirjoittajan että ohjaajan pestit menevät luultavasti jollekin muulle.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa