Supersuosittu kauhusarja Stranger Things nappasi kaksi kovaa kasarinäyttelijää kolmannelle kaudelleen

Stranger Thingsin tekijät, Dufferin veljekset kaivavat vanhoja suosikkejaan naftaliinista, kuten nostalgiaan tietenkin kuuluu.

Stranger Thingsin kolmannen kauden kuvaukset alkavat tässä kuussa. Tulevasta kaudesta ei kuitenkaan tiedetä vielä juuri mitään.

Nyt paljastui, että sarjassa tullaan näkemään kaksi tuttua kasarin- ja ysärin näyttelijää. Cary Elwes esittää pormestari Klineä ja Jake Busey Bruce-nimistä toimittajaa.

Elwes on nähty aikoinaan muun muassa sellaisissa klassikoissa kuten Robin Hood – sankarit sukkahousuissa, ensimmäinen Saw, Bram Stokerin Dracula ja Days of Thunder.

Eksentrisen Gary Buseyn poika Jake on taas tuttu muun muassa Starship Troopersista, Ensimmäisestä yhteydestä, Twisteristä ja Identitystä. Hänet nähdään myös tulevassa Shane Blackin tekemässä The Predatorissa.

Sarjassa nähdään myös Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Cara Buono, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Dacre Montgomery ja Sadie Sink.

YouTube video

Lähde: Coming Soon

Aiheeseen liittyvät jutut