Tähdet turisteina

20.1.2011 12:08

Episodi jututti The Tourist -elokuvan tähtiä Pariisissa.

Johnny Depp, miksi lupauduit mukaan The Touristiin?
Kolmesta syystä. Ensimmäinen oli kuvauspaikka. Rakastan Venetsiaa, ja siellä kuvaaminen oli hienoa. Toinen oli Florian, hän on loistava ohjaaja. Kolmas on tietysti Angie…

Angelina Jolie, kuvaukset Venetsiassa olivat varmasti kuin lomaa.
Kyllä, käytännössä asuimme siellä kaksi kuukautta. Lapset kävivät siellä koulua, heillä oli italialainen opettaja, asuimme veneessä – se tosiaan erosi muista kuvauspaikoista, mutta hyvin mielenkiintoisella ja innostavalla tavalla.

Johnny, millaista oli kuvata suutelukohtausta Angelinan kanssa?
On minulla ollut vaikeampiakin työpäiviä, se ei ollut hassumpaa [naurua]. Sellaiset kohtaukset ovat aina vaivaannuttavia. Ne saavat nauramaan. Vaikka olemme ammattilaisia, joskus tilanne voi olla hyvin huvittava ja joudumme tekemään uusintaottoja. Sitä vain kikattaa kuin hupsu teini.

Angelina, häiritseekö sinua, että monet määrittelevät sinut kauneutesi kautta?
Olen huomaavinani, että olen sitä enemmän sinut itseni kanssa mitä vanhemmaksi tulen. Näen äitini peiliin katsoessani, näen pienet tyttöni. Näen kuka olen ja arvostan sitä. Mutta en todellakaan nouse aamuisin ja keskity kauneuteeni. Tavoitteeni on herättyäni olla aavistuksen viisaampi, aavistuksen parempi ihminen. Se on minulle tärkeää.

Johnny, huolestuttaisiko sinua, jos Vanessa Paradis ja Brad Pitt tekisivät elokuvan yhdessä?
[naurua] En usko. Ei sellaisessa pitäisi olla mitään hermostumisen arvoista. Meidän ammatissamme kohtaukset kuten Angien ja minun välillä The Touristissa ovat normaaleja. Kumppanin on vain hyväksyttävä, että se kuuluu toimenkuvaan. Luulen, että me kaikki olisimme siitä tietoisia, koska olemme samalla alalla.

Bartek Kolodziej, Pariisi

Lue koko juttu uudesta Episodista!

Lisää luettavaa