Tähtinäyttelijän ja menestysohjaajan erikoinen projekti – tätä elokuvaa ei kukaan meistä tule näkemään

Ohjaaja Robert Rodriguezilla ja näyttelijä John Malkovichilla tuli päähän ajatus tehdä jotain aivan uutta.

25.11.2016 14:07

He päättivät tehdä elokuvan, jota kukaan meistä ei tule näkemään. Rodriguez ohjasi ja editoi elokuvan valmiiksi, mutta hän asetti elokuvaan aikalukon joka avautuu vasta vuonna 2115. Elokuvaa säilytetään korkealla teknologialla suunnitellun luodinkestävän lasin takana. Elokuva kantaa nimeä 100 Years, sillä elokuva valmistui vuonna 2015, mutta se aukeaa sadan vuoden kuluttua automaattisesti.

Tämä on totisesti sellainen elokuva, jota on aivan turha odottaa, kun ohjaaja ei tule itsekään koskaan näkemään sitä. Elokuvan tarina pidetään täysin salassa.

Elokuvan ensi-ilta on 18. marraskuuta. 2115 Cannesin elokuvajuhlilla. Tilaisuuteen on kutsuttu tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa (mukaan lukien Rodriguez ja Malkovich). Heidän on tarkoitus antaa kutsuliput jälkeläisilleen.

Elokuvan näyttelijöinä on vain kolme nimeä. Nekin ovat roolinimiltään todella yksinkertaisia, stereotyyppisiä ja suoraviivaisia. Shuya Changin nimi elokuvassa on Hero Girl (Sankaritar), Marko Zakor on Bad Guy (Pahis) ja Malkovich on hänelle epätyypillisesti Hero (Sankari).

Muista tekijöistä ei ole selvillä kuin vain vastaava tuottaja Gaspard Chevance, kuvaaja Claudio Miranda, muut kameramiehet William Penson ja Jeff Peterson, sekä lavastaja Obi Ariguzo.

Katso alta kaksi teaser-traileria elokuvasta.

Lisää luettavaa