Taistelijan raivopäät jälleen yhdessä: Christian Bale mukaan David O. Russellin elokuvaan

7.10.2012 17:38

Tuittupäisyydestään tunnetun ohjaajan, David O. Russellin tulevaan elokuvaan on kokoontumassa varsinainen tähtikaarti, kun Amy Adamsin, Bradley Cooperin ja Jeremy Rennerin seuraksi elokuvaan liittyy Christian Bale.

FBI:n todellisesta 1970-luvun Abscam-operaatiosta kertova elokuva tunnettiin aiemmin nimellä American Bullshit, mutta projekti on tällä hetkellä ilman virallista nimeä.

Bale astuu taloushuijarin rooliin, joka yhdessä rakastajattarensa (Adams) kanssa on pakotettu työskentelemään FBI-agentin kanssa (Cooper), tarkoituksena paljastaa muita huijareita ja poliitikkoja. Rennerin roolina on olla New Jerseyn hallinnon johdossa.

Sekä Adams että Bale olivat molemmat mukana Russellin vuoden 2010 palkitussa nyrkkeilydraamassa, Taistelijassa. Yhteistyö poiki Balelle sivuosa-Oscarin ja Adamsille sivuosa-ehdokkuuden, joten ei ihme, että näyttelijät ovat halukkaat jatkamaan ohjaajan kanssa.

Cooperin kanssa ohjaaja työskenteli Taistelijan jälkeen valmistuneessa Silver Linings Playbook -draamakomediassa, joka saapunee Suomeen loppuvuodesta.

Abscam-dramatisoinnin käsikirjoitus on alun perin Eric Singerin (The International) käsialaa, mutta ohjaaja vielä hioo tekstiä yhdessä Singerin kanssa.

Elokuvan tuotannon on tarkoitus käynnistyä helmikuussa. Suunniteltu julkaisu on ensi vuoden lopulla.

Kuvassa Bale ja Russell Taistelijasta.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa