Tältä kuulostaa Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarja – soundtrackin voi kuunnella jo nyt kokonaisuudessaan

Peter Jacksonin TSH-elokuvien parissa työskennellyt säveltäjä palaa myös hommiinsa – ja upealtahan se lopputulos kuulostaa.

23.8.2022 22:00

Amazonin odotettu fantasiatapaus Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset on saamassa ensi-iltansa ensi viikon perjantaina 2. syyskuuta. Sarjan tunnelmaan pystyy kuitenkin virittäytymään jo nyt, sillä sen soundtrack on ilmestynyt kuunneltavaksi kokonaisuudessaan.

37 kappaletta sisältävän ja 2,5 tunnin kestoisen soundtrackin sävellyksestä ovat vastanneet Howard Shore sekä Bear McCreary. Shore sävelsi myös musiikit Peter Jacksonin elokuvatrilogiaan ja ansaitsi työstään kolme Oscar-palkintoa. McCrearyn työtä on päästy kuulemaan aiemmin myös mm. The Walking Deadissä ja Outlanderissä.

Shoren käsialaa on tällä kertaa sarjan tunnuskappale. Se tuo oitis mieleen aiemmat Taru sormusten herrasta -elokuvat ja fantasiafanit pystyvät varmasti bongailemaan sen melodioista tutun kaltaisen elementin jos toisenkin.

Mahtisormuksista ilmestyy ensi-iltapäivänä Amazon Prime Videoon katseltavaksi kaksi jaksoa. Ensimmäisen tuotantokauden loput kuusi jaksoa tulevat suoratoistopalveluun viikoittain.

Pääset kuuntelemaan mahtipontisen ja eeppisen sountrackin täältä. Alla sarjan viimeisin traileri.

Lisää luettavaa