Karmaiseva yksityiskohta Ryan Goslingin uuden elokuvan trailerissa – Syöksyykö suloinen koiruli kuolemaansa?

Heikkohermoisimmat voivat tarkistaa DoesTheDogDie-sivustolta, kuoleeko elokuvissa eläimiä tai kohdellaanko niitä kaltoin.

27.3.2024 20:00

Toukokuussa ilmestyy Ryan Goslingin ja Emily Bluntin tähdittämä The Fall Guy, jonka traileri julkaistiin pari päivää sitten.

Trailerin kohdassa 2:14 Gosling kaahaa autollaan hirveää kyytiä ja etupenkillä istuu suloinen Australiankelpie. Gosling kysyy koiralta ”haluatko kuolla?” ja tämän jälkeen syöksytään jonnekin.

Onneksi Gosling sentään laittaa poloiselle luontokappaleelle turvavyön päälle, vaikkei se kolaritilanteessa taitaisi koiraa paljon auttaa. Toivotaan parasta.

Vaikka koiran fiktiivistä kohtaloa emme vielä tiedä, niin on hyvä tietää, että ohjaaja David Leitch on tunnettu eläinten ystävä. Oikeassa elämässä koiralla ei siis liene hätää.

Kaikissa elokuvissa näin ei kuitenkaan ole. Heikkohermoisimmat voivat tarkistaa ennen leffaillan alkua DoesTheDogDie-sivustolta, kuoleeko elokuvassa eläimiä tai kohdellaanko niitä kaltoin.

The Fall Guyssa Gosling näyttelee entistä stunttimiestä. Hän joutuu palaamaan alalle ja sekaantuu salaliittoon, joka on stunttihommiakin vaarallisempi kuvio.

Elokuvan ensi-ilta on 3.5.2024.

 

Lisää luettavaa