Tämä on pakko nähdä! Tähden mukaan tuleva supersankarileffa on Marvelin eeppisin elokuva – tarina kattaa tuhansia vuosia

Luvassa on myös scifi-henkinen tarina.

Kumail Nanjiani kuvaili Marvelin tulevaa Eternals-elokuvaa Entertainment Weeklyn haastattelussa, ja tähden kommenttien perusteella luvassa on jotain erittäin mielenkiintoista.

Elokuvassa Kingo-nimistä hahmoa esittävä Nanjiani kertoi, miten Eternals eroaa muista Marvel-leffoista.

– Se on todella, todella eeppinen. Ja se on oikeastaan scifi-tarina. Se on supersankaritarina, mutta jollain tavalla eniten scifiä kaikista Marvel-elokuvista, ja se on kaikista eeppisin Marvel-elokuvista. Ja tarina kattaa tuhansia vuosia. Joten se ole ollenkaan samanlainen kuin muut Marvel-elokuvat, näyttelijä kertoi.

Nanjiani kuvaili myös Eternalsin olevan juuri sellainen elokuva, mitä hän rakastaa ja minkä hän haluaisi itse katsoa. Hänen mielestään Eternals eeppinen ”vanhan koulukunnan” tavalla ja se ei näytä samalta kuin muut Marvel-elokuvat.

Eternals kertoo kuolemattomasta avaruusolentojen rodusta, ikuisista, jotka ovat eläneet salaa maapallolla 7000 vuotta. Chloe Zaon ohjaama elokuva saa ensi-iltansa 6.11.2020.

Lähde: EW

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut