Tämän takia Emma Stone suostui uuteen Netflix-sarjaan – taustalla herttainen syy

Emma Stone paljastaa syynsä Netflixin uutuussarjan pääosaan suostumiseen.

Emma Stonen ja Jonah Hillin tähdittämä Netflix-sarja Maniac hyppää suoratoistopalvelun ohjelmistoon syyskuussa. Stone on kuitenkin jo nyt paljastanut syynsä sarjaan osallistumiseen haastattelijanaan näyttelijäkollega Jennifer Lawrence.

”Itseäni Maniacissa kiinnostaa se, että kyseessä on tarina siitä kuinka ihmiset yrittävät parantaa sisäisiä ongelmiaan lääkepillereiden avulla. Myöhemmin sarjaa katsellessa kuitenkin huomaa ainoan elämän läpi auttavan asian olevan ihmisten yhteisöllisyys ja rakkaus”, Stone kertoo.

Stonen toinen syy on kuitenkin mahdollisuus päästä työskentelemään Jonah Hillin kanssa. Stone teki ensimmäisen elokuvaroolinsa Hillin vastanäyttelijänä kulttielokuvassa Superbad. Nyt yksitoista vuotta myöhemmin aukesi mahdollisuus näytellä jälleen Hillin kanssa, ja vastaus oli ilmiselvä.

”Pidän Jonahista paljon. Näyttelin hänen kanssaan ensimmäisessä elokuvassani ja nyt pääsin näyttelemään hänen kanssa jälleen 11 vuoden jälkeen. Kyseessä on pitkä aika ja paljon on kerennyt tapahtumaan, joten oli mahtavaa päästä työskentelemään yhdessä”, Stone jatkaa.

Maniac ilmestyy Netflixiin 21.09. Katso traileri alta!

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut