Tämänkin ysärisuosikin jatkuminen näyttää yhä varmemmalta

Tanssivan vauvan paluu lähenee?

22.8.2022 14:33

On huhuttu jo pitkään, että ysärin hitteihin lukeutunut lakidraamasarja Ally McBeal saisi jatkoa. Sarjaviihteen ison nimen David E. Kelleyn luomus teki Calista Flockhartista tutun kasvon ympäri maailmaa. Sittemmin myös Supergirl-sarjassa nähtyä Flockhartia on haikailtu takaisin vanhaan rooliinsa.

Viisi kautta kestänyt, ja mm. sellaisia vierailevia tähtiä kuin Jon Bon Jovi ja Robert Downey Jr. työllistänyt Ally McBeal ei uusimpien tietojen mukaan jatku sellaiseen tapaan, kuten taannoin esim. komediasarja Will & Grace. Flockhartin mukanaolo on edelleen vahvistamatta, eikä muidenkaan tuttujen kasvojen paluusta rooleihinsa ole hiiskuttu.

Sarjan nimi myös saattaa olla jotain aivan muuta kuin Ally McBeal, sillä sen keskushenkilö ei enää ole McBeal, vaan tummaihoinen, vasta lakimieheksi valmistunut nainen. Hahmo aloittaa työnsä Cage & Fishinä tunnetuksi tulleessa yrityksessä, eli samassa toimistossa, jossa Ally McBeal työskenteli. Alkuperäisen sarjan ja suunnitteilla olevan sarjan välillä saattaa olla myös toinen vahva linkki: on mahdollista, että McBealin entinen kämppäkaveri Renée Raddick (Lisa Nicole Carson) on uuden sarjan päähenkilön äiti.

Uuden sarjan showrunneriksi on valittu Karin Gist. Hän on aiemmin käsikirjoittanut mm. Greyn anatomiaa. Nähtäväksi jää, kummitteleeko tanssiva vauva myös uuden sarjan päähenkilölle.

 

Lähteet: Deadline, TV Line

Lisää luettavaa