Tammikuussa pukeudutaan pinkkiin – uusi Mean Girls -elokuva paljasti hahmojulisteensa

Onkohan tämä elokuva yhtä ”fetch” kuin edeltäjänsä?

30.11.2023 21:45

Mean Girls on saamassa uuden versioinnin heti alkuvuodesta, tammikuun puolen välin tienoilla. Nyt elokuvasta on julkaistu myös nippu uusia hahmojulisteita.

Yksi alkuperäisen elokuvan ikonisimmista lausahduksista on ”Keskiviikkoisin pukeudumme pinkkiin.” Joten tietysti myös nämä yhdeksän uutuuskuvaa on värikoodattu tähän henkeen sopiviksi.

Esille hahmojulisteissa pääsevät tylyt tytöt Regina (musikaaliroolinsa uusiva Reneé Rapp; kuva 1), Gretchen (Bebe Woods; kuva 4) ja Karen (Avantika Vandanapu; kuva 7), Lindsay Lohanin aiemmin esittämä Cady Heron (MCU:n Spider-Man-elokuvista tuttu Angourie Rice; kuva 2), hänen ystävänsä Janis (Vaiana-tähti Auli’i Cravalho; kuva 6) ja Damian (Jaquel Spivey; kuva 5), koulun tavoitelluin poika Aaron (Christopher Briney; kuva 3) sekä opettaja Norbury (Tina Fey; kuva 8) ja rehtori Duvall (Tim Meadows; kuva 9).

Elokuva perustuu vuoden 2004 alkuperäishitin pohjalta tehtyyn, vuonna 2017 julkaistuun Broadway-musikaaliin. Uusi versio tuleekin pitämään sisällään myös musikaalinumeroita, vaikkei niitä vielä trailerilla päästäkään kuulemaan.

Mean Girls saa ensi-iltansa 12. tammikuuta 2024.

Vilkaise tulevan elokuvan uudet julistekuvat sekä virallinen traileri alta.

 

Lisää luettavaa