Tänään tv:ssä: Ehkä kaikkien aikojen kovin elokuvatrilogia päättyy mahtavasti, vaikka odotukset olivat harvinaisen korkealla

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2012 valmistunut Yön ritari paluu.

Christopher Nolan oli onnistunut Yön ritari -trilogiansa edellisten osien menestyksen myötä nostamaan saagan päätösosaan kohdistuneet ennakko-odotukset taivaisiin.

Paluu kylmän harmaaseen Gothamiin paljastaa tällä kertaa päällepäin rauhallisen ja Dent-lain avulla rikollisistaan kitketyn kaupungin. Harvey Dentin murhasta syyt niskoilleen ottanutta Batmania (Christian Bale) ei ole nähty kahdeksaan vuoteen, ja eksentristä playboyn elämää viettänyt Bruce Wayne on eristänyt itsensä kartanonsa uumeniin.

Valheeseen pohjautuva rauha ei kuitenkaan voi kestää, kun kissamaisen viekoitteleva ja akrobaattinen Selina Kyle (Anne Hathaway) hämärine motiiveineen ja kylmän piittaamaton terroristi Bane (Tom Hardy) synkkine suunnitelmineen vetävät erakoituneen sankarin ulos piilostaan. Luotettavien taustajoukkojensa Alfredin, Lucius Foxin ja poliisipäällikkö Jim Gordonin avulla Batman lähtee jälleen taistoon Gotham Cityn puolesta, mutta häikäilemätön Bane saattaa osoittautua liian pahaksi vastukseksi jopa palaavalle Yön ritarille.

Yön ritarin paluu esitetään Nelosella lauantaina 14.12.2019 klo 21.00. Katso traileri alta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Vastaamalla näet muiden vastaukset.