Tänään tv:ssä: Jim Carrey ei halunnut markkinoida tätä elokuvaa – sanoutui irti väkivallasta

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2013 valmistunut Kick-Ass 2.

Aaron Johnsonin esittämä supersankari jatkaa elokuvassa seikkailujaan, ja mukana ovat jälleen myös Hit-Girl (Chloë Grace Moretz) ja Red Mist (Christopher Mintz-Plasse).

Mukana on myös uusi hahmo, eversti Stars and Stripes, jota esittää koomikkotähti Jim Carrey. Stars and Stripes on entinen mafioso, joka on ryhtynyt taisteluun rikollisuutta vastaan.

Kick-Ass liittyy hänen muodostamaansa iskuryhmään, mutta Hit-Girl päättää sen sijaan vetäytyä supersankaritouhuista ja haluaa ryhtyä viettämään normaalia elämää. Red Mist on sen sijaan alkanut käyttää nimeä The Mother Fucker, ja hän haluaa kostaa Kick-Assille isänsä kuoleman.

Alkuperäisen Kick-Assin ohjaaja Matthew Vaughn toimii jatko-ossa kertaa tuottajan ominaisuudessa. Hän on siirtänyt ohjausvastuun Jeff Wadlow’lle (Cry Wolf), joka on myös käsikirjoittanut elokuvan.

Kick-Ass 2 ei saanut yhtä innostunutta vastaanottoa kuin ensimmäinen elokuva. Lisäksi Kick-Ass 2 sai negatiivista julkisuutta, kun Jim Carrey kieltäytyi osallistumasta elokuvan markkinointitilaisuuksiin. Vuonna 2012 sattuneen Newtownin kouluampumistapauksen jälkeen Carrey ei hyväksynyt Kick-Ass 2:n väkivaltaa. Koomikko tunnetaan aseiden ja aseväkivallan vastustajana.

Kick-Ass 2 esitetään TV5-kanavalla torstaina 11.05.2017 klo 21.00. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut