Tänään tv:ssä: Jouluaaton pukkiehdokkaina kotimainen, marsilainen ja Paul Giamatti – Kenet haluat kylään?

24.12.2013 06:32

Jouluaaton illanvietoksi voi valita perinteiset maidon ja piparit, oudommat marsilaiset antennit tai pukin hyljeksityn isoveljen.

Kummeli-sketsiltä kuulostava trio koostuu aattoillan elokuvavaihtoehdoista, jotka muodostuvat MTV3:n Joulutarinasta, AVA-kanavan Joulupukki ja sen veli -elokuvasta ja Yle Teeman Joulupukki valloittaa Mars -elokuvasta.

Joulutarina (2007) esitetään MTV3:lla kello 20.00. Kotimaisessa elokuvassa nähdään kuinka nuoresta orpopojasta tuli lahjoja muille lapsille antanut joulunhenki, oikea joulupukki.

Joulupukki ja sen veli (2007) esitetään AVA-kanavalla kello 22.00. Komediaelokuvassa Vince Vaughn on vuosien saatossa äkämystynyt nuoremmalle veljelleen, kiltiksi ja ihailluksi joulupukiksi kasvaneelle Paul Giamattille. Pukki tarvitsee kuitenkin lelutehtaallaan isoveljensä apua, kun Kevin Spaceyn tiukka tarkastaja etsii linjastolta virheitä.

Joulupukki valloittaa Marsin (1964) esitetään Yle Teemalla kello 23.15. Tieteishömpässä kökösti puetut ja maskeeratut ”vihreät” marsilaiset kidnappaavat pukin, koska kukaan ei muuten valmistaisi Marsin lapsille lahjoja! Loogista!

Kuva elokuvasta Joulupukki ja sen veli.

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa