Tänään tv:ssä: Klassiset komediaelokuvat uudelleenkäynnistettiin vuonna 2006 – Alkuperäinen on tälläkin kertaa parempi

IMDb-arvosana 5,7.

25.9.2023 05:00

Tänään nähdään televisiossa vuoden 2006 Vaaleanpunainen pantteri, joka on klassisen komediaelokuvasarjan uudelleenkäynnistys.

Steve Martin on pääroolissa korvannut legendaarisen Peter Sellersin.

Vaaleanpunainen pantteri on suuri jalokivi, joka on istutettu Ranskan jalkapallojoukkueen valmentajan sormukseen. Erään ottelun loppuselvittelyjen yhteydessä valmentaja jää kentän pintaan kuolleena makaamaan, eikä sormuksesta näy merkkiäkään.

Kevin Klinen esittämällä ylitarkastaja Dreyfusilla ei ole varaa virheisiin rikosta selvittäessä. Juttua selvittämään kutsutaan tumpuloinnillaan huomiota herättänyt maalaispoliisi Jacques Clouseau (Steve Martin).

Tarkoituksena on, että kun media keskittyy etsivään, jolla ei ole mitään mahdollisuutta selvittää tapausta, Dreyfus johtaa omalla tahollaan mestarietsivien joukkuetta ja nappaa sekä kunnian että himoitsemansa arvomerkin rikoksen ratketessa.

Tohelon ranskalaisetsivän uran alkuun keskittyvä kierrätyselokuva toistaa vanhojen Vaaleanpunaisten panttereiden vitsejä hieman varioiden ja alapäähuumoria lisäten. Kokonaisuus on osiensa summaa pienempi.

Elokuvassa näyttelevät myös Jean Reno, Emily Mortimer ja Beyoncé Knowles.

Vaaleanpunainen pantteri esitetään nyt Nelosella kahteen otteeseen:

  • Ma 25.09.2023 klo 23.40
  • Su 01.10.2023 klo 01.20

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa