Tänään tv:ssä: Kypsään ikään päässeiden naisten seksielämästä tarvitaan elokuvia – Tässä yksi sellainen

IMDb-arvosana 6,1.

3.11.2022 06:30

Vuonna 2018 valmistunut Book Club – Väreileviä lukunautintoja kertoo menestyneistä kuusikymppisistä naisista, jotka kallista viiniä lipitellessään löytävät kohutut Fifty Shades of Grey -kirjat.

Diane on jäänyt leskeksi neljänkymmenen vuoden avioliiton jälkeen, Vivian nauttii miehistä ilman kahleita, Sharon käy vielä läpi vuosikymmenten takaista eroaan ja Carolin avioliitto on lässähtänyt 35 vuoden jälkeen.

Yksi löytää uuden rakkauden ja toinen saa vanhan rakkauden syttymään uudelleen.

Neljä elinikäistä ystävätärtä inspiroivat toisiaan tekemään elämänsä seuraavasta luvusta sen kaikista parhaimman luvun.

Elokuvan pääosissa näyttelevät Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia ja Don Johnson.

Vaikka tähtiloistoa riittää, menestystuottaja Bill Holdermanin esikoisohjaus on yhtä huono kuin julisteen huonosti käsitellyt kuvat: eikö tästä parempaa saatu irti?

Taustalla on kiistämättä ollut hyvä tarkoitus. Kypsään ikään päässeiden naisten seksielämästä pitää tehdä elokuvia. Siitäkin huolimatta, että innoituksena on naurettavan typerä kirja.

Holderman on kuitenkin kiinnostuneempi esittelemään koskemattomaksi jääviä herkullisia ruokia kuin ottamaan kantaa.

Keskeisin kysymys tuntuu olevan se, mitä vaginalle tapahtuu 18 vuoden selibaatin jälkeen. Ehkä kaikki on E.L. Jamesin syytä. Hän tekee jopa cameoroolin kävelyttäessään koiraa. Sille kalliille viinille olisi nyt käyttöä.

Book Club nähtiin jo lauantaina Subilla. Luvassa on vielä toinen esitys samalla kanavalla torstaina 3.11.2022 klo 23.20. Elokuva kuuluu myös Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan. Katso traileri alta.

Arvio: Marta Bałaga

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa