Tänään tv:ssä: Maailman paras jatko-osa? Maailman paras toimintaelokuva? – Vuoden 1991 klassikko kestää lukuisia katselukertoja

IMDb:n Top 250 -listalla sijalla 29.

18.9.2022 06:30

Tänään nähdään televisiossa Terminator 2: Tuomion päivä vuodelta 1991.

James Cameronin jatko-osa Terminator-hitilleen ylitti aikoinaan kaikki odotukset ja sinetöi Arnold Schwarzeneggerin aseman yhtenä kaikkien aikojen toimintatähdistä.

Tieteiselokuvaa ja toimintaa yhdistelevän elokuvasarjan toisessa osassa kaksi terminaattoria saapuu vuodesta 2029 hakemaan 11-vuotiasta John Connoria, josta olisi tarkoitus tehdä tulevaisuudessa ihmisten vastarintaliikkeen johtaja.

Klassikon aseman saavuttanut Terminator 2 on nähty televisiossa jo lukuisia kertoja, mutta kyllä se uusintakatseluita kestääkin, onhan se monien mielestä kaikkien aikojen paras toimintaelokuva. Ja ehkä myös kaikkien aikojen paras kakkososa missä tahansa genressä? Nyt voit tarkistaa oman mielipiteesi.

Terminator 2 esitetään AVA-kanavalla sunnuntaina 18.09.2022 klo 21.00. Elokuva kuuluu tällä hetkellä myös Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan. Katso alta kooste elokuvan tekemisestä.

Lisää luettavaa