Tänään tv:ssä: Masentunut vaimo ja alkoholisoitunut mies – Angelina Jolie ja Brad Pitt tekivät yhteisen elokuvan, jonka on nähnyt vain harva

IMDb-arvosana 5,9.

Angelina Jolie on silminnähden eurooppalaisen uuden aallon elokuvan ystävä. Hänen ohjaamansa ja käsikirjoittamansa Meren äärellä (2015) sijoittuu 70-luvun Ranskaan. Elokuva pyrkii tavoittamaan ajan henkeä tarinallisesti sekä kuvauksellisesti puvustusta ja musiikkia unohtamatta.

Amerikkalainen kirjailija ja hänen vaimonsa matkustelevat ympäri Ranskaa. Kun pariskunta ystävystyy pienessä merenrantakaupungissa baarinpitäjän ja hotellinomistajan kanssa, he löytävät paikallisesta kulttuurista ja arjesta ainutlaatuista viisautta.

Ohjaajana Jolie kompastelee, sillä elokuva on valitettavan tylsä, eivätkä näyttelijäsuorituksetkaan vakuuta. Angelina itse näyttelee toista pääosaa masentuneena vaimona. Alkoholisoituneena kirjailijamiehenä nähdään kukas muu kuin Jolien silloinen puoliso Brad Pitt.

Elokuvasta jäi tähtinäyttelijöistä huolimatta vähälle huomiolle. Meren äärellä keräsi lipputuloja maailmanlaajuisesti vain hieman yli kolme miljoonaa dollaria.

Meren äärellä esitetään FRII-kanavalla nyt kahteen otteeseen.

  • To 17.06.2021 klo 21.00, FRII
  • La 19.06.2021 klo 23.00, FRII

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat