Tänään tv:ssä: Mestariteos, joka jäi Fight Clubin ja Sevenin varjoon – Huipputrillerissä on vetävä juoni ja uskomattomia käänteitä

IMDb-arvosana on 7,8.

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1997 valmistunut jännitysdraama The Game – Oletko valmis peliin?

David Fincherin (Seven, Fight Club, The Social Network) ohjaamassa elokuvassa Michael Douglasin esittämä Nicholas Van Orton on eronnut, upporikas sanfranciscolainen pankkiiri. Hän elää varsin eristäytynyttä elämää viettäen jopa syntymäpäivänsä yksin. 48-vuotissyntymäpäivänä hänen elämäänsä kuitenkin ilmestyy pitkään kateissa ollut hulttiopikkuveli Conrad (Sean Penn), joka antaa hänelle elämänsä lahjan.

Conrad houkuttelee eristyneen veljensä mukaan omalaatuiseen peliin, jollaisen on järjestänyt salaperäinen Consumer Recreation Services -yhtiö. Peli muuttaa Nicholasin koko elämän painajaismaiseksi sekasotkuksi – vai muuttaako? Ja entä jos muuttaakin, sehän on kuitenkin kaikki vain peliä – vai onko?

The Game sai erinomaiset arviot, mutta suurta yleisöä se ei houkuttanut, eikä se kasvanut sellaiseksi moderniksi klassikoksi kuin Fincherin edellinen elokuva Seven.

Se on harmi, sillä The Game sisältää Sevenin tapaan intensiivisen jännärikuvion ja uskomattomia käänteitä.

Elokuva esitetään TV5-kanavalla keskiviikkona 03.06.2020 klo 21.00. Toinen esitys lauantaina 06.06.2020 klo 23.40. Katso traileri alta.

YouTube video