Tänään tv:ssä: Onko tämä väkivaltaisin Bond-tuotanto? Ainakin ihmisiä kuolee enemmän kuin missään muussa sarjan elokuvassa

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1997 valmistunut 007 – Huominen ei koskaan kuole.

Huominen ei koskaan kuole

Pierce Brosnanin toisessa Bond-elokuvassa 007 saa vastuksekseen aivan uudenlaisen rikollisen, tempauksillaan riitaa suurvaltojen välille lietsovan mediamogulin Elliot Carverin (Jonathan Pryce).

Kun Carverin ja hänen saksalaisten kätyriensä todelliset tarkoitusperät alkavat valjeta, maailmanrauha lepää Bondin ja tämän avukseen saaman kiinalaisagentin Wai Linin (Hongkong-toimintaelokuvien tähti Michelle Yeoh) käsissä. Matkaa mutkistaa Bondin entinen heila Paris (Täydelliset naiset -sarjasta tuttu Teri Hatcher), joka on naimisissa Carverin kanssa.

Ohjauksesta vastaa Roger Spottiswoode (Air America, Turner ja täystuho).

Huominen ei koskaan kuole -elokuvassa on Bond-sarjan suurin kuolleiden määrä. On arvioitu, että elokuvassa saa surmansa 197 ihmistä.

Kuolleiden suuren lukumäärän lisäksi elokuvassa on paljon erilaisia Bond-vekottimia, näkyvimpänä kännykkä, jossa on hyvinkin monipuolisia sovelluksia – etenkin, jos ottaa huomioon, että on vuosi 1997.

Huominen ei koskaan kuole esitetään Nelosella keskiviikkona 29.08.2018 klo 21.00. Katso alta Sheryl Crow’n esittämä tunnuskappale.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut