Tänään tv:ssä: Peter Franzén pärjää hyvin kansainvälisesti tuotetussa jännityselokuvassa

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2015 valmistunut The Gunman.

19.10.2018 05:00

The Gunmanin keskushahmoa esittää Sean Penn, ja suomalaisittain kiinnostavaksi elokuvan tekee se, että Peter Franzén on yksi elokuvan näyttelijöistä. Lisäksi elokuvassa on useita niminäyttelijöitä, kuten Idris Elba, Ray Winstone ja Oscar-palkittu espanjalaistähti Javier Bardem.

Penn esittää sotilaan uralta palkkasoturiksi siirtynyttä Jeff Terrieriä, joka pitää asemapaikkaansa sisällissodan riivaamassa Kongon demokraattisessa tasavallassa. Arkaluontoisen tehtävän jälkeen maa alkaa kuitenkin polttaa jalkojen alla. Joku yrittää tappaa Terrierin, ja hänen on lähdettävä Eurooppaan selvittämään, mistä on kyse. Matka vie ensin Lontooseen ja lopulta Barcelonaan. Vähitellen taustalta alkaa paljastua kansainvälinen salaliitto Bourne-tyyliin.

Franzén esittää miestä, joka on Terrierin perässä. Roolihahmo on eräänlainen likaisen työn tekijä hieman samaan tapaan kuin Samuli Edelmann Mission Impossible -elokuvasarjan neljännessä osassa. Franzén pärjää roolissaan hyvin, vaikka ruutuaika jääkin pieneksi.

The Gunman nähdään TV5-kanavalla perjantaina 19.10.2018 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia