Tänään tv:ssä: Roisi ja räävitön komedia – ”Tehty huumorintajuisille ja medialukutaitoisille ihmisille, joita on Suomessa ehkä kymmenen”

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2011 valmistunut Likainen pommi.

6.5.2019 05:00

Likainen pommi on räävitön, provosoiva, musta komedia nykypäivän työelämästä, menestymisestä ja julkisuudesta.

Malla Malmivaaran esittämällä Mirculla on unelmiensa työ levy-yhtiön pr-koordinaattorina. Kun Mircun esimies (Jukka Puotila) uhkaa Mirccua potkuilla, on hän pakotettu etsimään omaa johtolankaansa menestykseen. Mircun viimeinen mahdollisuus on levy-yhtiön uusi salainen projekti, josta puhutaan koodinimellä ”Likainen pommi”.

Koodinimen takaa paljastuu vanhempiensa levy-yhtiölle myymä 15-vuotias räävitön teinisensaatio PD (Iida Lampela), jonka alaisuuteen Mirccu määrätään.

Elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja Elias Koskimies tunnetaan  Presidentin kanslia -satiiriohjelman ja maailmalle laajasti levinneen I’ve Only Just Begun -musiikkivideon tekijänä.

Likaisen pommin tuottaja Jarkko Hentula kertoi ennen elokuvan julkaisua Episodille, että Likainen pommi on ”roisi ja räävitön tarina, joka on tehty huumorintajuisille ja medialukutaitoisille ihmisille, joita on Suomessa ehkä kymmenen”.

Letkautus osoittautui enteelliseksi, sillä elokuva ei kiinnostanut suurta yleisöä. Likainen pommi sai teattereissa vain 7302 katsojaa.

Elokuva esitetään TV2-kanavalla maanantaina 06.05.2019 klo 22.30. Katsottavissa Areenassa kuuden päivän ajan. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia