Tänään tv:ssä: Star Wars -tähden ”juustoinen mutta syömäkelvoton” pizzaelokuva

IMDb-arvosana 5,7.

21.11.2022 06:30

Vuoden 2018 romanttista komediaa Little Italy on sanottu moderniksi versioksi Romeo ja Julia -klassikkonäytelmästä.

Nikki ja Leo olivat ystäviä, rakastavaisia ja kilpailijoita heidän varttuessaaan Toronton Pikku-Italiassa. Nikki pakeni Lontooseen vuosia sitten toivoen, ettei hän koskaan palaisi Kanadaan.

Hän kuitenkin palaa juurilleen ja joutuu kohtaamaan sekä yhä olemassa olevat tunteensa että heidän perheidensä pizzaravintoloiden välillä edelleen olevat ristiriidat.

Donald Petrien ohjaaman elokuvan pääosissa näyttelevät Emma Roberts, Hayden Christensen sekä viimeisen valkokangasroolinsa tässä elokuvassa tehnyt Danny Aiello (1933–2019).

Kun elokuvan juliste julkaistiin verkossa, Tähtien sota -fanit huomasivat että pääosaa esittää Anakin Skywalkerin roolista tuttu Hayden Christensen, mikä johti moniin Tähtien sota -meemeihin.

Kovin positiivista pöhinää Little Italy ei nostattanut, sillä sen Rotten Tomatoes -prosentti on umpisurkeat 13.

”Pizza näkyy elokuvassa käytännössä jokaisessa kohtauksessa, joten tätä elokuvaa voisi kuvailla yhtä juustoiseksi kuin pizzaa. Se olisi kuitenkin vain kohteliasta, sillä pizza on hyvää ja juustoinen pizza on todella hyvää, mitä ei voi sanoa tästä elokuvasta”, kirjoitti brittiläisen VultureHound-julkaisun kriitikko yhden tähden arviossaan ja moitti elokuvaa ”syömäkelvottomaksi”.

Little Italy esitetään nyt televisiossa kolmeen otteeseen:

  • Ma 21.11.2022 klo 22.55, TV5
  • Pe 25.11.2022 klo 01.40, TV5
  • La 26.11.2022 klo 15.55, FRII

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa