Tänään tv:ssä: Tämä Bruce Willisin toimintaelokuva kuuluu harvinaiseen nollakerhoon – Yksikään kriitikko ei ole kehunut!

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2014 valmistunut The Prince.

Jason Patricin esittämä ex-rikollinen ja sotilas Paul palaa vanhalle kotiseudulleen etsimään huumediileri Apteekkarin (50 Cent) ja rikollispomo Omarin (Bruce Willis) kynsiin joutunutta tytärtään.

Avukseen Paul pyytää vanhan ystävänsä Samin (John Cusack).

Vaikka toimintajännärissä esiintyy liuta tunnettuja nimiä, kyseessä on vain rajoitetun levityksen saanut toimintahalpis, joka sai surkean vastaanoton.

Ohjauksesta vastaa Brian A. Miller eli sama mies kuin eilen televisiossa esitetyssä haukutussa Vice-elokuvassa, jossa Bruce Willis myös näytteli.

Willisiä ei tunneta tyyppinä, joka antaa palkkioistaan alennusta, joten ilmeisesti Miller ja Willis ovat todella hyviä ystäviä, tai sitten Willis on neuvotellut ohjaajan kanssa houkuttelevan diilin.

The Prince on saanut kyseenalaisen kunnian: se on niitä harvoja elokuvia, joiden Rotten Tomatoes -tuoreusprosentti on pyöreät nolla!

”Ellet ole puuduttavan ammuskelun ja toiminnan ystävä, niin The Prince on kuin Taken-kopio, jossa ei todellakaan hallita minkäänlaisia erikoistaitoja”, kirjoitti Los Angeles Timesin kriitikko Robert Abele elokuussa 2014.

The Prince esitetään Hero-kanavalla keskiviikkona 08.04.2020 klo 21.00. Katso traileri alta.

 

Aiheeseen liittyvät jutut