Tänään tv:ssä: ”Tämä on viimeinen toimintaelokuvani”, sanoi Sylvester Stallone yli 20 vuotta sitten – puheet peruttu sen jälkeen monta kertaa

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1996 valmistunut Daylight – Paniikki tunnelissa.

Sylvester Stallone esittää pääosaa New Yorkiin sijoittuvassa toimintaelokuvassa. Tunnelissa tapahtuu räjähdys, joka tuhoaa sisäänkäynnit. Stallonen esittämä mies yrittää pelastaa eloonjääneet ennen tunnelin romahtamista.

Stallonen ohella elokuvassa näyttelevät muun muassa Viggo Mortensen sekä Stallonen poika Sage Stallone, joka kuoli vuonna 2012. Ohjauksesta vastaa Fast & Furious -elokuvasarjan luoja ja monien toimintaelokuvien maineikas tekijä Rob Cohen.

Runsaat 20 vuotta sitten ilmestyneen Daylightin piti jäädä Stallonen viimeiseksi toimintaelokuvaksi. Tuolloin viisikymppinen toimintatähti ilmoitti, että hän on tämän jälkeen liian vanha toimintaelokuviin, eikä halua tehdä niitä enää.

Sen jälkeen Stallone on perunut päätöksensä monta kertaa ja tehnyt muun muassa jatkoa Rambo- ja Rocky-elokuville sekä aloittanut uuden menestyksekkään The Expendables -toimintaelokuvasarjan.

Daylight esitetään TV5-kanavalla keskiviikkona 22.11.2017 klo 21.00. Katso traileri alta.