Tänään tv:ssä: Tätä jännäriä ei tuotu Suomessa lainkaan elokuvateattereihin – edesmenneen Hurjapäät-tähden viimeisiä päärooleja

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2013 valmistunut Hours.

17.4.2018 06:27

Hours on marraskuussa 2013 kuolleen Paul Walkerin viimeisimpiä elokuvarooleja. Elokuvaa ei nähty Suomesaa elokuvateattereissa.

Walkerin esittämä Nolan jää vastasyntyneen tyttärensä kanssa mottiin sairaalaan, kun hurrikaani Katrina alkaa raivota. Henkilökunta ja potilaat evakuoidaan, mutta tuore isä ei voi jättää hengityskoneeseen joutunutta lastaan.

Sympaattisen oloinen Walker muistetaan parhaiten Hurjapäät-elokuvasarjasta, eikä tämä elokuva tuonut asiaan muutosta. Käsikirjoittajana paremmin tunnettu esikoisohjaaja Eric Heisserer (Final Destination 5) yhdistelee traagista ihmissuhdedraamaa ja suljettuun paikkaan sijoittuvaa trillerijuonta, mutta tulos jää vaatimattomaksi.

Romanttiset takaumat ovat teennäisen pateettisia, eikä autiossa sairaalassa ei tapahdu mitään erityisen jännittävää. Walker lähinnä höpöttelee vauvalle ja veivaa hengityskoneen akkuun käsipelillä lisää virtaa. Ylimääräistä sähköä kaipaisi elokuvakin, mutta se jää puuttumaan.

Hours esitetään Hero-kanavalla tiistaina 17.04.2018 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa