Tänään tv:ssä: Toimintaa ja märkiä päiväunia – tämä viihdyttävä ja vauhdikas leffa pitää otteessaan!

Tänään nähdään televisiossa Hurjapäät-elokuvasarjan neljäs osa vuodelta 2009.

Ilman järjestysnumeroa pelkällä Fast & Furious -nimellä teattereissa esitetty elokuva toi takaisin yhteen elokuvasarjan alkuperäiset hahmot: lain hämärällä rajamaalla liikkuvan Dom Toretton (Vin Diesel) ja autohurjastelulle sydämensä menettäneen poliisi-O’Connerin (marraskuussa 2013 kuollut Paul Walker).

O’Conner ja Toretto törmäävät toisiinsa viiden vuoden tauon jälkeen ja hautaavat sotakirveensä taistelussa yhteistä vihollista vastaan. Matkalla rikoksesta rangaistukseen ihaillaan ja mällätään autoja, ajetaan kilpaa niin kaupungin vilinässä kuin Meksikon autiomaassa ja pähkäillään, voivatko kissa ja hiiri elää sovussa toistensa kanssa.

Neljäs osa on alkuperäisnäyttelijöidensä takia kuin suora jatko-osa ensimmäiselle elokuvalle. Dieselin ja Walkerin erilaiset persoonat täydentävät mukavasti toisiaan ja antavat tarinalle puhtia, mikä tekee muuten tavanomaisesta toimintapätkästä viihdyttävän ja otteessaan pitävän, kirjoitettiin Episodin arviossa, kun elokuva tuli teattereihin huhtikuussa 2009.

Arvion mukaan elokuva antaa märkiä päiväunia nuorukaisille, jotka rakastavat rassata ja katsella niin peltisiä kuin hikisiäkin muotoja.

Hurjapäät 4 nähdään TV5-kanavalla perjantaina 17.03.2017 klo 21.00. Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut