Tänään TV:ssä: Tuore rikossarja avaa Suomea kuohuttaneen huumepomoskandaalin taustoja – pääosassa Vintiöt-tähti

Kotimainen draamasarja Keisari Aarnio esittää ensimmäisen jaksonsa myös television puolella.

14.4.2018 15:07

Kotimaisen Ruutu-suoratoistopalvelun maksullisessa Ruutu+-palvelussa alkaa tänään sen tuore kotimainen alkuperäissarja Keisari Aarnio.

Kymmenosaisen ensimmäisen kauden kaksi ensimmäistä jaksoa saapuivat Ruutu+:n tilaajille katsottavaksi tänään 14. huhtikuuta, ja kauden ensimmäinen jakso esitetään poikkeuksellisesti myös tavallisen television puolella tänään klo 21 Nelosella.

Keisari Aarnio kertoo Helsingin huumepoliisin pomon Jari Aarnion pidätykseen johtaneista tapahtumista ja koko skandaalin selvittämisestä. Sarjan pääosissa ovat Helsingin Sanomille aiheesta palkitusti kirjoittaneet rikostoimittaja Minna Passi (Pilvi Hämäläinen) ja oikeustoimittaja Susanna Reinboth (Kirsi Ylijoki).

Itse Aarniota esittää näyttelijäkonkari Kari Hietalahti, joka muistettaneen edelleenkin parhaiten 90-luvun Vintiöt-sketsisarjasta.

Sarjan kerrotaan sekoittavan faktaa ja fiktiota, ja koska ehdottomaan vankeusrangaistukseen tuomitun Aarnion oikeusprosessi on vielä osittain kesken, voi sarja ehdottomasti saada jatkoakin.

Katso traileri alta!

 

Lisää luettavaa