Tänään tv:ssä: Vuoden 2015 rikoskomediassa oli hitin ainekset – Lopputuloksesta tuli kammottava floppi kaikilla rintamilla

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2015 valmistunut Mortdecai.

Eksentristen roolien erikoismies Johnny Depp esittää epärehtiä taidekauppiasta, joka rahapulassa päätyy avustamaan brittien tiedustelupalvelua anastetun maalausaarteen tapauksessa.

Deppin rinnalla nähdään Paul Bettany, joka perii Vaaleanpunaisista panttereista tutun Caton roolin Mortdecain taistelutaitoisena miespalvelijana. Maalausjahti kuljettaa kaksikkoa ympäri maailmaa kartanosta ja kiipelistä toiseen.

Johnny Deppin koukeroviiksinen keikari on kuin Jack Sparrow’n sielun ja nielun saanut tarkastaja Clouseau, jolle Hunter S. Thompson on syöttänyt yliannoksen taikasieniä. Näyttelijä vetää mittatilausroolinsa roisisti yli.

Mortdecai sai poikkeuksellisen huonot arviot, ja se pääsi monien kriitikoiden vuoden 2015 huonoimpien elokuvien listalla. Siitä tuli lippukassoillakin jättifloppi. 60 miljoonaa dollaria maksanut elokuva tuotti teatterikierroksellaan Yhdysvalloissa vain 7,7 miljoonaa. Muualla maailmasta tuli vajaa 40 miljoonaa dollaria lisätuottoa, mutta se ei riittänyt pelastamaan elokuvaa kuiville.

Mortdecai esitetään Nelosella sunnuntaina 17.11.2019 klo 21.35. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat