Tänään tv:ssä: Ensi kertaa televisiossa nähtävä vuoden 2016 hittileffa on hillitöntä viihdettä – Jatko-osa tulossa kesällä

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2016 valmistunut Lemmikkien salainen elämä.

9.3.2019 08:00

Lemmikit eivät kuulemma tarvitse ihmistä samalla tavalla kuin me niitä: jos muonapakkaus avautuisi tassulla, olisimme tarpeettomia. Itse ilkimys -hitit luonut Illumination vie väittämän pisteeseen, jossa kaksijalkaiset ovat taustahahmoja karvaturrien seikkailuissa.

Yhden suosikkilemmikin hävitessä kulmakunnan nelijalkaiset – ja yksi siivekäs – lähtevät etsimään kadonnutta. Tehtävä osoittautuu paitsi visaiseksi, myös vaaralliseksi. Vastassa on nimittäin hylättyjen eläinten jengi, joka ei siedä kesyiksi rakastettuja lellikkejä.

Lemmikkien salainen elämä
on animoitu upeasti ja etenee vinhasti. Kerronnassa on satsattu logiikkaan eikä menoa rampauteta popin pakkosyötöllä tai muilla ilmeisimmillä samaistumiskohteilla aikuiskatsojan koukuttamiseksi. Alan perusasetelmia sekoitetaan moneen otteeseen, ja joukkoon on ujutettu myös aitoja yllätyksiä.

Menestysanimaatiolle on tulossa jatko-osa ensi kesänä. Suomen tv-ensiesityksenä nähtävä Lemmikkien salainen elämä esitetään alkuperäisillä äänillä varustettuna TV5-kanavalla lauantaina 09.03.2019 klo 21.00 ja sunnuntaina 10.03.2019 klo 15.20. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia