Tänään tv:ssä: Vuoden 2018 toimintahitti on viihdyttävä kokonaisuus – juonen yksityiskohtia on turha jäädä pohtimaan

IMDb-arvosana 7,7.

1.6.2021 06:30

Klassiseen televisiosarjaan perustuvia Mission: Impossible -agenttielokuvia on tehty jo yli 20 vuotta, ja lisää on tulossa.

Tom Cruisen vauhti tuntuu vain kiihtyvän: vuonna 2018 ilmestyneessä kuudennessa osassa hänen tavaramerkkinsä juokseminen on nopeampaa kuin koskaan ennen.

Muutenkin Fallout on viihdyttävä kokonaisuus: palikat ovat kohdallaan, vaikka mitään uutta elokuva ei tarjoakaan. Mukana on jälleen eksoottisia maisemia ja huikeita stuntteja, eikä ikinä voi tietää, kuka paljastuu petturiksi tai vetää yllättäen kuminaamarin päästään.

Edellisenkin osan ohjannut Christopher McQuarrie osoittaa olevansa mies paikallaan. Käsikirjoitus on Mission: Impossible -tyyliin vähän liiankin mutkikas, mutta juonen yksityiskohtia on turha jäädä pohtimaan.

Tuottajanakin toimiva Cruise on elokuvan tähti, joka ottaa itsevarmasti oman paikkansa, mutta onneksi myös Simon Pegg, Henry Cavill ja Rebecca Ferguson saavat sivurooleissa tilaa.

Mission: Impossible – Fallout esitetään Nelosella tiistaina 01.06.2021 klo 21.00 ja lauantaina 05.06.2021 klo 23.10. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia