Tarantino ohjaa sittenkin The Hateful Eight -elokuvan! – tavallaan

Uutiset ja tunteet Quentin Tarantinon vuotaneesta The Hateful Eight -käsikirjoituksesta ovat hieman laantuneet, mutta oikeusjuttu on kuitenkin yhä menossa. Ennen kuin Gawker-julkaisu ja Tarantino astelevat oikeussaliin, on suulas ohjaaja oikeasti tekemässä lännenelokuvalleen jotain. Siitä, onko kyseessä Tarantinon seuraava elokuva vai ei, ei ole tullu varmistusta, vaikka viimeisimmät huhut kertovat ohjaajan kirjoittavan uutta versiota, mutta sen sijaan mies pistää käsikirjoituksen hyvään käyttöön.

Tarantino järjestää Los Angelesissa tilaisuuden, jossa ohjaa läpiluvun käsikirjoituksesta valitsemillaan näyttelijöillä. Olisiko siis mahdollista, että elokuvaan halutut Bruce Dern, Christoph Waltz ja Tim Roth vetäisivät roolinsa lavalla Tarantinon ohjauksessa, vaikkei The Hateful Eight tapahtuisikaan? Ainakin voi toivoa.

Kuitenkin, jos tilaisuuden mielii nähdä, niin joutuu pulittamaan 200 dollaria ja matkustamaan Los Angelesiin, sillä esitystä ei tulla nauhoittamaan tai lähettämään millään tavalla.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut