Taru sormusten herrasta -tähti Elijah Woodilla hinku päästä ainakin toiseen kahdesta isosta elokuvauniversumista

Kommentoi myös Marvel-elokuviin kohdistunutta kritiikkiä.

Kerroimme aiemmin, millä konstilla Elijah Wood pääsi aikoinaan näyttelemään Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit (2001) -elokuvaan. Nyt taitaa olla aika taas viritellä keinoja, joilla tähti varmistaa haluamansa pestin.

Wood kertoi haastattelussa, että hän haluaisi päästä mukaan joko Star Wars -elokuvaan tai Marvel-elokuvaan.

– Se olisi vain niin hauskaa. Minulla ei ole ollut mahdollisuutta näytellä hetkeen jättimäisellä hiekkalaatikolla, Wood tuumi Star Wars -universumista.

Näyttelijä kertoi olevansa intohimoinen Star Wars -fani. Se lienee eittämättä suuri syy siihen, miksi Wood haluaa Star Warseihin mukaan.

Näyttelijälle kelpaisi kuitenkin Marvel-elokuvakin. Wood viittasi nimeltä mainitsematta legendaarisen ohjaajan Martin Scorsesen kritiikkiin supersankarileffojen elokuvataiteellisista ansioista.

– Onko se elokuvataidetta? Kaikkea tätä *askaa. Pidit tai et supersankarielokuvista, ne ovat todella hauskoja. Ja ne elokuvat ovat erittäin hyvin tehtyjä, Wood kehui huomauttaen myös elokuvien massiivisesta skaalasta.

Star Wars ja Marvel -elokuvia on tulossa tulevaisuudessa varmasti vielä kymmeniä, joten jonkin roolin voisi arvella löytyvän myös Woodille. Odotetuin tähden tämän hetkisistä projekteista on elokuva Toxic Avenger. Hän näyttelee siinä tiettävästi pääpahista.

Lähde: CBR

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut