Tässä syy, miksi Pulmuset-tähden uutuussarja loppui lyhyeen

Kirves heilui.

25.5.2021 15:01

Takavuosien suosikkisarja Pulmusista tutun Katey Sagalin uusi rooli ei kestänyt kauaa. Myös Disneyn suoratoistopalveluun lisättäväksi ilmoitettu draamasarja Rebel on saanut kirveestä kesken ensimmäisen tuotantokautensa.

Rebel syntyi Erin Brockovichin tarinan innoittamana: Kuten samannimisessä Julia Roberts -leffassa, myös sarjassa kerrotaan rempseästä rouvasta, joka ryhtyy ajamaan väärin kohdellun ihmisjoukon oikeuksia ilman päivääkään lakiopintoja. Sagalin roolihahmo tosin oli saanut Erinin sijasta nimen Annie. Hänen kanssaan sarjaan oli kiinnitetty mm. John Corbett ja Andy Garcia.

Rebelin ensimmäistä kautta ehdittiin esittää yhdysvaltalaisen ABC:n toimesta vain viisi jaksoa, kun yhtiö ilmoitti, ettei jatkolle tule vihreää valoa. Syy äkkilopulle ei ollut tiettävästi mikään kulissien takainen egojen yhteentörmäys tai PR-sotku, sillä mm. Sagal jatkaa ABC:n ohjelmistoon kuuluvan The Connersin vakiokaartilaisena. ABC:n edustajan mukaan Rebelin katsojaluvut vain jäivät jatkon kannalta liian mataliksi.

 

Lähteet: Comingsoon.net, Cinemablend

Lisää luettavaa