Tästä tähdestäkö seuraava Indiana Jones? – Sarja saattaa jatkua loputtomiin

Disneyllä on kova halu käynnistää uudelleen Indiana Jones -elokuvasarja, mutta valitettavasti Harrison Ford alkaa olla sen verran iäkäs, ettei varmasti kykene aivan entiseen tyyliin heiluttelemaan ruoskaansa, vaikka haluaisikin. Se ei kuitenkaan estä Disneyä herättämästä sarjaa uudelleen henkiin.

Uusimpien huhujen mukaan seuraavassa Indiana Jonesissa nähdään nuorempi Indy, jota saattaa ehkä mahdollisesti esittää nykyinen supertähti Bradley Cooper. Tähän uutiseen kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella, sillä lähteenä on joskus nappiin osuva, mutta usein myös huhuja rohkeasti aloittava Latino Review. Heidän mukaansa Cooper on yksi useista nimistä, joita hiiritalo pyörittelee tähtilistallaan.

Sivusto vihjaa myös, että studio on suunnitellut jatkavansa Indiana Jones -leffoja, kuten James Bondeja, jolloin Indyn näyttelijä voisi vaihtua ja sarjaa voitaisiin jatkaa vaikka ikuisesti. Tietenkään vielä ei ole mitään tietoa, onko seuraavalla Indiana Jones -elokuvalla edes minkäänlaista tarinaa olemassa, mutta tiedossa on, että Frank Darabont on esitellyt Disneylle oman ideansa uudeksi seikkailuksi.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut