”Täys paska” – Mel Gibsonin arvio superkalliista supersankarielokuvasta

Yhtä ja toista suustaan päästänyt tähti uskoo, että oikeat supersankarit eivät pukeudu spandexiin.

6.9.2016 23:11

Hacksaw Ridge -elokuvan myötä uutta tulemista tekevä Mel Gibson on Deadlinen haastattelussa sanonut sanottavansa supersankarielokuvista ja niiden budjeteista.

”Katson niitä päätäni raapien. Olen hämmentynyt niistä. Mielestäni niissä on niin paljon tuhlausta, mutta ehkä jos tekisin sellaisen green screen -jutun, niin tietäisin asian olevan toisin. En tiedä, ehkä ne todella maksavat niin paljon. Tuntuu vain, että sellaisen voisi tehdä vähemmälläkin”, Gibson sanoo.

”Jos käytät järjettömiä summia rahaa, 180 miljoonaa tai enemmän, en ymmärrä, miten pääset omillesi verojen ja teattereille annettavan puolikkaan jälkeen.”

Kun Gibsonille kerrottiin Zack Snyderin ohjaaman Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvan budjetti, oli ohjaajan kommentti selkeä.

”Ja se on täys paska”, Gibson ilmoittaa.

Mahdollisesti Oscar-kisassa ensi vuonna nähtävää Gibsonia onkin turha odotella DC:n tai Marvelin elokuvien ohjaajaksi, sillä tämä ei omien sanojen mukaan ole kiinnostunut niistä hommista.

”Tiedättekö mikä ero on oikeilla supersankareilla ja sarjakuvien supersankareilla? Oikeat supersankarit eivät pukeudu spandexiin.”

 

Lisää luettavaa