Täyslaidallinen trailereita ensi vuoden tieteiselokuvista

Avaruussotilaan värikäs paluu hylättyyn Maahan luo taustatarinan useammalle ensi vuoden tieteiselokuvalle. Nyt sekä Tom Cruisen Oblivionista että Smithin perheen After Earthista on julkaistu pitkät trailerit.

Huhtikuussa ensi-iltansa saavan Oblivionin ohjauksesta vastaa Tron: Perinnön (2010) tehnyt Joseph Kosinski. Kosinskin ja Arvid Nelsonin sarjakuvaan perustuvassa elokuvassa Maa on turmeltunut ihmiskunnan ja avaruusrodun välisessä sodassa. Seurauksena ihmiset ovat siirtyneet asumaan avaruusasemille. Cruise lähetetään Maahan puhdistamaan viimeiset hengissä olevat valloittajat. Keikkaa kuitenkin mutkistavat yllättävät löydökset. Katso Oblivionin traileri alta.

YouTube video

Oblivionin jälkeen tieteisviestin kapula siirtyy ensin J.J. Abramsin Star Trek Into Darknessille, jolta valkokankaat perii heti perään ensi vuoden kesäkuulle aikataulutettu After Earth. M. Night Shyamalanin ohjaamassa ja Will ja Jaden Smithin tähdittämässä After Earthissa isä ja poika tekevät pakkolaskun tuhat vuotta aiemmin hylättyyn Maahan. Isukki on heikossa hapessa ja poika joutuu yksin etsimään planeetan villin luonnon keskelle kadonneen pelastussignaalin. After Earthin traileri alla.

YouTube video

Muita ensi vuonna ilmestyviä tieteiselokuvia ovat muun muassa Neill Blomkampin Elysium, Guillermo del Toron Pacific Rim ja Andrew Niccolin Vieras.

(EPISODI/JS)

Aiheeseen liittyvät elokuvat