Teräsmiehen trikoot julki – kovin suomuista pintaa pinkeisiin sukkahousuihin tottuneille

Vielä paremmin alkuperäisnimellään Man of Steel tunnetun Teräsmies-elokuvan pukuja esiteltiin Las Vegasissa. Legendaarisen supersankarin puku muistuttaa yhtä aikaa kevyttä keskiaikaista rengashaarniskaa  ja sammakkomiehen suomuista sukelluspukua.

Symboliset värit, sininen ja punainen ovat yhä edustettuina ja viittakin on paikoillaan. Pintakerroksessa yleensä pilkottaneet kalsarit on tajuttu piilottaa. Ehkä niitä on lainattu housuttomalle Aku Ankalle.

Las Vegasin lisenssimessuilta Cominsoon.netin ansiokkaasti tallentamat otokset Henry Cavillin Teräsmiehen kokovartaloasusteesta ja Russell Crowen esittämän Jor-Elin sotisovasta löytää helpoiten täältä.

Teräsmiestä odotetaan valkokankaille ensi vuoden kesäksi. Elokuvassa nähdään Cavillin ja Crowen lisäksi monia nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Amy Adams, Kevin Costner, Laurence Fishburne ja Diane Lane.

Elokuvan ohjaaja Zack Snyder on uransa lupaavan alun (Kuolleiden aamunkoitto300, Watchmen) jälkeen ohjannut keskinkertaisen pöllöanimaation Legenda suojelijoista ja viime vuoden kalkkunahirvityksen Sucker Punch, joten Teräsmies toivottavasti korjaa kurssia parempaan.

Aiheeseen liittyvät elokuvat