Teräsmies-tähti Henry Cavillia kiusattiin lapsena: ”He kutsuivat minua Lihava-Cavilliksi”

Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvan tähti Henry Cavill on ikävä kyllä joutunut kokemaan samanlaisen lapsuuden, kuin moni muukin – olemaan kiusauksen kohteena. Mies on kuitenkin mitä ilmeisimmin selvinnyt ilman suurempia traumoja, koska on pystynyt luomaan menestyksekkään uran näyttelijänä.

– Heillä oli tapana kutsua minua Lihava-Cavill -nimellä. Olin heidän pääkohteensa. Minulla oli toki paljon rasvaa. Yksi kaveri sanoi, että minulla oli tissit, Cavill paljasti.

– Sorrun edelleen alkoholiin, ruokaan ja kaikenlaisiin muihin asioihin, joita rakastan elämässä. En ole koskaan osannut tehdä asioita vain puolittain. Varmaankin sen takia olin lihava lapsi. He kutsuivat minua myös ”sitruunaksi”, eli tyypiksi joka ei pääsisi lähellekään tyttöjä.

32-vuotias tähti on tällä hetkellä sinkkuna, mutta haluaisi jossain vaiheessa rauhoittua ja saada perheen, vaikkakaan hän ei nauti deittailusta Amerikassa. Cavillin mukaan amerikkalainen deittailu on kuin mattopommittamista:

– Sinun pitäisi tapailla 16:sta naista samaan aikaan ja pikkuhiljaa valita niistä se oikea? Ei sovi minulle.

– Olen 32-vuotias. Haluan löytää vaimon ja kasvattaa perheen, mutta suosin brittiläistä tapaa: ala juttelemaan ja katso mitä tapahtuu, yksi kerrallaan.

Kuva: Batman v Superman: Dawn of Justice

Lähde: Yahoo

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut