The Last Duelin ohjaaja Ridley Scott tylytti milleniaaleja: ”Nämä perkeleen kännykät”

Ei syyttänyt Disneytä. Sen sijaan vikaa löytyi muualta.

Ridley Scottin uusi elokuva The Last Duel sai hyvän vastaanoton kriitikoilta, mutta se ei ole menestynyt kaksisesti elokuvateattereissa. Viimeisimpien tietojen mukaan se on tienannut vain 27 miljoonaa dollaria budjetin ollessa 100 miljoonaa dollaria.

Scottin mukaan syypäänä ei voi pitää Disneytä, joka on markkinoinut elokuvaa mallikkaasti. Viihdejätin ja itsensä sijaan hän löytää syytä milleniaalien sukupolvesta.

– Ongelman ytimessä on nykypäivän yleisö, joka kasvoi näiden perkeleen kännyköiden kanssa. Milleniaalit eivät halua oppia mitään, jos se ei tule kännykästä, Scott tykitti.

– Meistä kaikista se oli mahtava käsikirjoitus, ja me teimme sen. Aina ei voi voittaa. En ole koskaan katunut ainuttakaan tekemääni elokuvaa, Scott jatkoi.

– Opin hyvin aikaisin olemaan oman itseni kriitikko. Sinulla tulisi olla mielipide vain siitä, mitä juuri teit. Sen jälkeen voi kävellä pois. Varmista onnellisuutesi, äläkä katso taakse. Sellainen minä olen, Scott päätti.

Elokuvan tähtinä nähdään Matt Damon, Adam Driver, Ben Affleck ja Jodie Comer. Nimekäs näyttelijäkaartikaan ei ole saanut vedettyä kansaa teattereihin.

Tositarinaan perustuvassa tarinassa nainen väittää miehensä parhaan ystävän raiskanneen hänet. Tästä seuraa historian viimeinen kaksintaistelu oikeudenkäynnin jatkeena.

Lue myös: Gladiator-ohjaaja Ridley Scott kommentoi Joaquin Phoenixin Jokeri-roolia – ”melkein shakespearelaista” – Episodi.fi

Lähde: THR

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut