The Last of Us -sarjan kolmas osa joutui ”arvostelupommituksen” kohteeksi – syynä homoseksuaalisuus

Niinpä niin taas…

1.2.2023 15:31

HBO Maxin hittisarjan The Last of Usin kolmas osa julkaistiin maanantaina Suomessa. Kolmas osa joutui armottoman, IMDb-sivustolla lähes 20 000 yhden tähden arvioita keränneen ”arviopommituksen” kohteeksi, koska siinä nähdään kahden miehen välinen rakkaussuhde.

Alla spoilereita.

Long, Long Time -nimisessä osassa nähdään pelistäkin tutun Billin (Nick Offerman) ja Frankin (Murray Bartlett) välinen erittäin riipivä ja koskettava rakkaussuhde zombisienen runnomassa postapokalyptisessä maailmassa.

Metacriticissä jakson keskiarvo on 4,2 (edelliset osat 8,8 ja 8,9), ja IMDb:ssä se on kerännyt jo lähes 20 000 yhden tähden arviota. Yleensä arviopommitusta tehdään rasistisiin, seksistisiin tai homofobisiin syihin vedoten.

Osa pelin faneista ei pitänyt muutoksesta, joka sarjaan oli tehty. Pelissä kuitenkin sanotaan melko suoraan, että Bill ja Frank ovat homoja. Heidän kohtalonsa oli vain erilainen.

Arvostelupommien yhteydessä on sanottu jakson olleen ”homopropagandaa” ja ”LGBT-agendaa”, vaikka se sarjan todellinen seksuaalivähemmistöpommi, tai oikeastaan pommit, odottavat vielä paljastumistaan.

Jaksosta on keskusteltu Twitterissä – kuten aina.

Lähde: Business Insider

Lisää luettavaa