Thor: Ragnarök -ohjaaja kertoo, minkä Marvel-elokuvan haluaisi seuraavaksi tehdä

Muut hahmot eivät Taika Waititia kiinnosta.

Indie-elokuvista ison luokan Thor: Ragnarökiin siirtynyt ohjaaja Taika Waititi on takuuvarmasti yksi Marvel Studiosin suosikkiohjaajista. Waititin ohjaama Ragnarök on saanut paljon ylistystä ja sen uskotaan olevan suuri menestys. Ei siis mikään ihme, että Marvel-pomo Kevin Feige kertoi jo aiemmin, että haluaa työskennellä Waititin kanssa toistamiseenkin.

Nyt Waititi itse paljasti, minkä Marvel-leffan hän haluaisi seuraavaksi tehdä.

– Haluaisin tulla takaisin ja työskennellä Marvelin kanssa milloin vain, koska mielestäni kyseessä on fantastinen yhtiö ja yhdessä työskentely oli mahtavaa. He olivat myös todella kannustavia näkemysteni kanssa. He antoivat minulle paljon vapautta, vaikka heillä oli myös paljon ideoita. Todella yhteistyökykyinen yhtiö. Olisi upeaa tehdä toinen Thor-elokuva, koska olen saanut aikaiseksi todella hienon jutun heidän kanssaan, ystävyyden. Enkä oikein pidä Marvelin muista hahmoista, Waititi naureskeli. Ohjaaja myös näyttelee elokuvassa pientä roolia Korg-olentona.

Vaikka yhtiö ja ohjaaja haluavat tehdä yhteistyötä uudelleen, on epätodennäköistä, että neljättä Thor-elokuvaa olisi tiedossa vielä pitkään aikaan. Marvel on aiemmin kertonut, että Ragnarök olisi Thor-elokuvista viimeinen, samalla tavalla kuin Iron Man 3 ja Captain America: Civil War olivat viimeiset omat elokuvat Rautamiehelle ja Kapteeni Amerikalle.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että Thor-hahmon tarina Marvelin elokuvauniversumissa päättyisi, sillä hänet nähdään jo ensi vuoden elokuvassa Avengers: Infinity War.

Lähde: Cinemablend

Kuva Waititista Thor: Ragnarökin kuvauksissa.