Tiesitkö, että Netflixistä löytyy mahtava Breaking Bad -tyylinen sarja? Ei ole juurikaan hehkutettu

Ei kuin ensimmäinen jakso tulille.

27.5.2018 09:05

Netflixin käyttäjiltäkin on saattanut mennä ohi erittäin lupaavalta vaikuttava rikossarja Ozark. Sarjan päätähtiä ovat taitavat näyttelijät Jason Bateman ja Laura Linney.

Sarjan premissi on lähellä Breaking Bad -tv-sarjaa. Ozarkissa tavallisen perheen isä on ajautunut rikollisille teille ja pesee rahaa Meksikon toiseksi suurimmalle huumekartellille. Yhtiökumppanin petettyä kartellin pomon Batemanin esittämä rahanpesijä ajautuu entistä syvemmälle suohon, mutta löytää itsestään myös selviytyjän, joka pystyy koviinkin ratkaisuihin.

Sarjan ensimmäinen kausi jättää katsojan odottamaan mielenkiinnolla seuraavaa kautta. Voisi kuvitella, että sarja etenee niin, että Batemanin hahmosta kehkeytyy pakon sanelemana entistä suurempi rikollinen, joka pystyy haastamaan niin nykyiset kuin tulevatkin kiusaajansa.

Sarja on Batemanin ja Linneyn lisäksi täynnä muitakin hyviä näyttelijöitä. Kaiken lisäksi Bateman toimii sarjassa myös ohjaajana – vaikuttavan hyvin. Tarina soljuu mutkattoman hienosti eteenpäin.

Alla traileri.

Lisää luettavaa